Samarbetarna

Vi har en passion för kvalitét


Med rötter i hjärtat av den svenska textilindustrin har Blåkläder en lång och stolt historia av klädproduktion för både mode och industri. Efter mer än 60 år i branschen har vi en djup förståelse för hur man producerar arbetskläder.

Våra arbetskläder är kända för att hålla länge och överleva de tuffaste förhållandena. Långvarigt hållbara plagg är och har alltid varit Blåkläders modell, och därför är vi mycket stolta över vårt löfte ”Livstidsgaranti på sömmar”. Detta speglar vår starka tro på våra produkter, liksom vårt löfte till kunden att sömmarna inte kommer att gå sönder förrän kläderna är utslitna. 


Alive Since 1877

Från vårt hem i Norge har Helly Hansen tillverkat utrustning av professionell kvalitet för att hjälpa människor att hålla sig och känna sig vid liv i nästan 140 år. Allt började 1877 när sjökapten Helly Juell Hansen hittade ett bättre sätt att hålla sig skyddad från de hårda norska elementen. Kort därefter startade kapten Hansen och hans fru Margrethe ett företag som tillverkade vattentäta jackor, byxor, souwesters och presenningar gjorda av grovt linne indränkt i linolja – och legenden föddes!


Helly Hansens utrustning bärs och litar på av proffs på hav, berg och arbetsplatser. Som det främsta klädmärket för skidproffs hittar du HH på mer än 200 skidorter och guidande verksamheter runt om i världen, och bärs av mer än 55 000 skidproffs. Vår seglingsutrustning bärs av världsklassseglare över alla fem hav, och vi är stolta över att samarbeta med och delta i några av sportens mest ikoniska regattor och seglingsföreningar.

Som ett ledande skandinaviskt varumärke för arbetskläder ser du oss på arbetsplatser där prestanda, skydd och säkerhet är viktigast. Vi fortsätter att stödja kapten Hansens arv genom en lång lista av innovationer som är först till marknaden som utvecklats genom insikter från de som arbetar och existerar i världens hårdaste miljöer.

.

Top Swede - Bara det bästa är gott nog


När Top Swede lanserades 1998 var målet att skapa plagg som är precisså funktionella och bekväma som användarna önskar. Anpassade förde arbetsuppgifter de utför. Där är vi idag. Med ett brett sortiment somtäcker det mesta.

Våra kollektioner är fokuserade på det som är viktigt och när vi utvecklar nya plagg handlar det om att förädla och förbättra kvalitet och användbarhet. Genom att ha strikta krav på våra underentreprenörer ochett nära samarbete med testinstitut tillåter vi oss att garantera att våraplagg alltid lever upp till våra rigorösa krav. Givetvis följer även sortimentet standarder, skyddsklassningar och har rätt certifieringar. Bådede som krävs enligt lagar och förordningar, men även fler som vi anserborde vara självklara.

För vi vet vad som krävs


Med erfarenhet från mer än 90 år i branschen, vet vi vad du som yrkesman behöver. Vi erbjuder dig ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt.

Vi strävar hela tiden mot att utveckla våra produkter för att de ska uppfylla dina behov och hjälpa dig under arbetsdagen. Behöver plagget extra stretch? Ska det vara flamskyddat? Behöver det skydda dig mot tuffa väderförhållanden? Vi letar alltid efter det absolut bästa materialet för ändamålet. Och hittar vi det inte, utvecklar vi det på egen hand.

Även om vi alltid strävar mot att utvecklas, glömmer vi aldrig bort vårt arv. Tillgänglighet är viktigt för oss och med ett stort nätverk av återförsäljare kommer det alltid finnas en lokal distributör nära dig. Vi vill hålla högsta möjliga standard när det gäller arbetsförhållanden och arbetarens rättigheter. Därför har vi ingått samarbete med Fair Wear Foundation och tillsammans arbetar vi för att säkerställa bra behandling av de som arbetar för oss.

Innovativa arbetskläder


Snickers Workwear har förändrats mycket sedan vi var ett litet svenskt företag som revolutionerade 1970-talets arbetskläder. Men precis som då fokuserar vi fortfarande på att göra arbetslivet bättre, smartare och säkrare. Det är anledningen till att vi finns.

Allt vi gör utgår från våra slutanvändare. Vår roll är att hitta lösningar som underlättar för dem, förbättrar deras vardag och inspirerar dem. Vi vill också göra branschen som helhet bättre, mer produktiv och mer användarorienterad.

Vi strävar efter att flytta fram gränserna varje dag och försöker hela tiden omdefiniera konceptet ”moderna arbetskläder”. I slutändan handlar dock Snickers Workwear inte om vad vi gör, utan vad vi gör det möjligt för våra användare att göra.

Vi lever och andas idrottskläder


Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Säkerhet, pålitlighet, innovativitet & effektivitet

Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passformoch utmärkt användarkomfort, utan att pruta på säkerhet. Sievi står även för en ständig produktutvecklinggenom att innovativt kombinera den senaste teknologin med de bästa materialen.

Vår målsättning är att tillverkaskydds- och yrkesskor för alla arbetsförhållanden och samtidigt bidra till ökad säkerhet, trivsel och effektivitet påarbetsplatsen. Utseende och design är också en viktig aspekt. I Sievis breda sortiment finner Du därför mångavalmöjligheter, som passar just Dig och Dina arbetsförhållanden. Sievi – märket för proffsen.

ProJob är ett nytt och fräscht varumärke med anor långt tillbaka.

Historik
Johans arbetskamrater blev nyfikna på de funktionella byxorna och frågade om inte Saga kunde sy upp fler par. Snart sydde Saga snickarbyxor från morgon till kväll. Johan och Saga kom också på nya produkter att utveckla tillsammans. Bland annat uppfann de lösningar med hjälp av fickor och bälten – lösningar som idag har utvecklats till ett helt bärsystem.

Kvalitet
Arbetskläder ska stå emot många påfrestningar. Vi använder starka, väl beprövade material i våra kläder och synar dem noggrant i sömmarna.

Hot Screen - Mer än bara ett transfertryckeri

Med över 30 års erfarenhet i branschen är Hot Screen ett av nordens ledande transfertryckeri. Hot Screen ägnar sig helhjärtat åt att kunderna ska få högkvalitativa produkter till rätt pris och samtidigt kunna vara så miljövänliga som möjligt i alla led. 

VILKA VI ÄR

Vi är ett stort team av kepsnördar som brinner för att erbjuda unika och kreativa huvudbonader vid varje förfrågan. Vi är välkända för vårt engagemang inom design vilket gör att varje produkt ofta får en lång livslängd hos bäraren.

VÅRT ARBETE


Dagligen hjälper vi 100-tals företag med innovativ och utmärkande marknadsföring i form av kepsar och mössor. Vi är en världstäckande leverantör som jobbar med både stora och små kunder samt flera välkända varumärken

Den kompletta leverantören av skor och kläderBåstad-Gruppens historia sträcker sig hela vägen tillbaka till år 1907 när bolaget började tillverka spikade trätofflor. Mycket har hänt sedan dessa och idag är Båstad-Gruppen en av Nordens ledande leverantörer av arbetskläder, skydds- och yrkesskor, med försäljning via återförsäljare i hela Europa. Våra största marknader finns i dagsläget i Sverige och Norge men marknaderna i kontinentala Europa växer stadigt i betydelse. Båstad-Gruppen som koncern har varit i ständig frammarsch under 2000-talet.

Försäljningsutvecklingen har hela tiden varit mycket positiv. De ökade volymerna har inneburit att företaget har fått en stabil ekonomi som ger möjlighet till fortsatt tillväxt i hela Europa. Förutom vårt gedigna sortiment av skyddsskor har vi även ensamrätten på en rad starka varumärken på yrkessidan. South West, Smila, Salomon, Under Armour, Björn Borg & Salming för att nämna några.

Tg-h AB – Er leverantör av kläder och väskor

Vi är en producerande och lagerhållande grossist som levererar allt från T-shirts, college, träningskläder, jackor och väskor. Leverans sker oftast inom 24 timmar.

Våra varumärken är Cottover, D.A.D Sportswear, Derby of Sweden och Graphix, tillsammans ger de ett brett utbud med något för alla.
Huvudkontor och lager ligger i Stenungsund – ca 5 mil norr om Göteborg.
Vårt fokus ligger på att ge dig som kund hög leveranssäkerhet med stort engagemang!

Om laserpro

I Sverige, och även Norden, är Laserpro känd för sin höga kvalitet. Vår långa erfarenhet har visat att hög kvalitet kan endast uppnås genom att kombinera tradionellt hantverk med den senaste teknologin. Maskiner och människor har byts ut genom åren men vår vilja och passion att producera det bästa för våra kunders behov försvinner aldrig. Vårt mål och vårt driv är alltid att hitta nya sätt, att alltid vara nyfikna på innovationerna, så att vi kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner och ideer.

Vi är ett familjärt och kreativt gravyrföretag som ni hittar i en upprustad gammal lada i utkanten av Sigtuna. Hos oss är man alltid välkommen, kaffe och leenden är vi givmilda med här. För oss är det viktigt att visa att lasergravyr är ett hantverk, människorna bakom maskinerna, vi som jobbar här. Och att vi lägger våra händer och vårt engagemang i alla jobb vi utför.

Tänk om arbetskläder kunde andas lika mycket design och passion, som funktion?


Med denna inledande tanke grundades DePalma Workwear 2016. Vi såg en ny generation hantverkare, från snickare till restaurangpersonal och mekaniker, som var redo att lämna gamla stereotyper och sätt bakom sig. Vi såg en möjlighet att ruska om en förlegad bransch.

Efter att i många år ha skapat och utvecklat svenska modeföretag på internationell nivå kändes det spännande att ta sig an workwear med en stilambition. Från kontoret i Stockholm designar, säljer och marknadsför DePalma Workwear-teamet arbetskläder för en ny generation hantverkare.

Den inledande tanken har blivit verklighet; DePalma Workwear ritar om kartan för arbetskläder.